BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional

Over BeMedico

BeMedico is een in België gevestigd, onafhankelijk medisch distributiebedrijf opgericht in 1987. We zijn een full-service partner voor medische professionals in de Benelux met focus op diverse productgroepen zoals implantaten, braces, medische lasers, exoskeletten, shockwave en koeling.

Met passie, expertise en engagement zoekt ons team van 45 medewerkers naar oplossingen, waarbij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening steeds voorop staat. Dankzij de samenwerking met verschillende producenten kunnen wij een gediversifieerd gamma aanbieden in uiteenlopende medische vakgebieden: orthopedie, dermatologie en plastische chirurgie, gynaecologie, maxillofaciliale chirurgie, oncologie, revalidatie, tandheelkunde, traumatologie en urologie.

Voor onze interne fusie waren we actief met de firma’s High Tech Laser, Hospital Innovations, Lasermedico en Ortho-Medico. Deze smolten samen tot BeMedico in januari 2022.

Missie

We willen actief samenwerken met medische professionals en samen zoeken naar innovatieve oplossingen om het fysieke en mentale comfort van de patiënten te verbeteren. 

Wenst u het BeMedico team dat deze missie uitdraagt te leren kennen, of heeft u interesse om zelf mee te bouwen aan ons verhaal?

Onze waarden

We care

Klantgerichtheid is de rode draad in het verhaal van BeMedico. Alle teamleden zetten hun beste beentje voor om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Op vlak van communicatie vinden we het belangrijk om zowel met klanten als met collega’s op een authentieke en transparante manier met elkaar te communiceren.

BeMedico draagt loyauteit naar medewerkers, leveranciers en klanten hoog in het vaandel. Wanneer we een samenwerking aangaan is dat steeds met het doel een lange-termijnpartnership uit te bouwen.

BeMedico is optimistisch. Zowel naar klanten toe als naar de toekomst. Wij geloven dat positieve energie bijdraagt tot een goede werksfeer, waarin onze medewerkers graag werken en groeien.

We dare

BeMedico heeft een portfolio van medische oplossingen waar kwaliteit voorop staat. De effecten van de behandelingen met onze producten zijn, waar mogelijk, wetenschappelijk onderbouwd. Om onze klanten professioneel advies te geven, zetten we volop in op interne opleiding. We delen onze kennis met medische professionals via o.a. workshops en demo’s om het fysieke en mentale comfort van hun patiënten te maximaliseren.

We gaan bovendien elke uitdaging aan om écht het verschil te maken voor artsen en hun patiënten. Ons engagement om kwaliteit en service te leveren is wat ons drijft.  

We zetten in op innovatie in alle geledingen van het bedrijf. We zoeken naar innovatieve (niche)producten om ons portfolio uit te breiden, maar evengoed naar kleine optimalisaties om de interne processen en de service naar klanten verder te verbeteren.

Merken die we verdelen

Bent u fabrikant van medical devices en interesse in een samenwerking? Aarzel niet om ons te contacteren

BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional