Nieuws

Meet the team: Katrien Paepe

Meet Katrien. Product & Sales Specialist Dermatologie & Urologie

Een overzicht van onze dolfijne BeMedico branding story

Throwback naar januari 2022: het ontstaan van het bedrijf en de brand BeMedico.

We've got your bag this summer! 🛍️☀️

Onze klanten zetten zich dagelijks in voor hun patiënten en maken zo elke keer opnieuw echt het verschil. Wij zijn enorm fier dat wij daarin kunnen ondersteunen met ons BeMedico-aanbod.

Kadaverworkshops 'The facts on fractures'

In het kader van onze waarden ‘educated & qualitative’ + ‘supportive’ organiseerden we een 4-delige kadaverworkshopreeks. Tijdens deze ‘The facts on fractures’ workshops deelden de orthopedische chirurgen van Orthopedie Lier hun kennis met (voor)laatstejaarsassistenten.

Op bezoek bij chocolatier en patissier
Joost Arijs

Samen met Dominique Soetaert, CEO van BeMedico en Carolien Cools, Marketing Manager bij BeMedico gaan we op bezoek bij patissier en meesterchocolatier Joost Arijs in de Vlaanderenstraat in Gent. Daar nemen we een blik achter de schermen van zijn atelier.

1 jaar BeMedico

December 2022, de mooiste tijd van het jaar volgens kerstliefhebbers, maar ook de tijd om stil te staan bij de afgelopen maanden en vooruit te blikken op het nieuwe jaar. En dat doen ze bij BeMedico ook. Een jaar geleden kwam het bedrijf immers naar buiten met een nieuwe naam, look en feel, en met dezelfde, maar nog duidelijkere kernwaarden.

Interview met voorzitter Bob Geerts en CEO Dominique Soetaert

Voorzitter en voormalig CEO Bob Geerts en nieuwe CEO Dominique Soetaert vertellen wat meer over de weg die BeMedico reeds aflegde en hoe een oog voor menselijke oplossingen vanaf de start tot nu steeds de drijfveer vormde.

Specialist in de kijker: endo-uroloog Dr. Tailly

Wij vroegen Dr. Tailly om zijn passie voor de job uit de doeken te doen en de trends binnen de endo-urologie te belichten.

BeMedico is actief op LinkedIn

Met de lancering van BeMedico komt een nieuwe website alsook een extra communicatiekanaal: LinkedIn.

BeMedico biedt bijna 10.000 medische oplossingen aan

Het nieuwe bedrijf BeMedico NV biedt duizenden medical devices aan om in te spelen op de vraag van medische professionals en het welzijn van patiënten te verbeteren.