Fotona

Opgericht in 1964, slechts vier jaar na de uitvinding van de allereerste laser, is Fotona een van de meest ervaren ontwikkelaars van hoogtechnologische lasersystemen. Ze staan bekend om hun ontwerp, productie en ondersteuning van geavanceerde lasers binnen:

  • esthetiek
  • chirurgie
  • gynaecologie
  • tandheelkunde
  • industrie & defensie

Met meer dan 50 jaar ervaring in de lasertechnologie wordt Fotona erkend als marktleider in de ontwikkeling van innovatieve medische lasertoepassingen, waarbij nauw wordt samengewerkt met topuniversiteiten en onderzoekscentra over de hele wereld. Ze beschikken over hun eigen befaamd opleidingscentrum, het Laser & Health Insitute (LA&HA) in Ljubljana.

Wenst u meer informatie over de producten van deze producent?  

Fotona was de eerste fabrikant die twee complementaire lasergolflengten (Er:YAG en Nd:YAG) in één systeem introduceerde (Twinlight, 1994) en de eerste die een tandheelkundige laser ontwikkelde die beter presteert dan een conventionele roterende boormachine (Fidelis Plus II, 2004). Ze zijn gespecialiseerd in dermatologie, gynaecologie en tandheelkunde waarbij hun langdurige toewijding aan perfectie garandeert dat de lasersystemen van het bedrijf van de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn.

Neem een kijkje achter de schermen:

Het LA&HA Institute is een ultramodern laseronderzoek en -opleidingsinstituut in het hart van het Europese hoofdkwartier van Fotona. Het instituut heeft missie om te dienen als een wereldwijd platform voor de uitwisseling en verspreiding van wetenschappelijke kennis en om evidence-based lasergeneeskunde te promoten onder artsen en het grote publiek.

Klik hier voor meer info over het Laser & Health institute.

Interesse om via BeMedico opleidingen te volgen in het LA&HA Institute? Contacteer ons!

 

De Fotona Smooth™-lasers zijn uiterst sterk binnen gynaecologie dankzij hun vermogen om verschillende behandelingen uit te voeren met indrukwekkende klinische resultaten, comfort voor de patiënt, snelle genezing en zeer korte downtime.

Download de Fotona Smooth brochure

 

LightWalker-lasers zijn ontworpen voor tandheelkundige perfectionisten en alle vooruitstrevende professionals die hun dagelijkse tandheelkundige ervaring willen opwaarderen met nieuwe behandelmogelijkheden die alleen de nieuwste lasertechnologie kan bieden. Na de lancering heeft Fotona’s LightWalker-lasersysteem al snel veel lof geoogst in de industrie en heeft het zeer gerespecteerde technologie- en innovatieprijzen gewonnen. LightWalker’s gepatenteerde QSP (Quantum Square Pulse)modus vertegenwoordigt een belangrijke technologische vooruitgang, die de interactie van de laser met tandweefsel verbetert voor een optimaal comfort voor de patiënt, snelheid en klinische resultaten.

Productgamma
TimeWalker

TimeWalker

Unieke lasercombinatie geschikt voor niet-invasieve facelift behandelingen

Starwalker MaQx

Starwalker MaQx

Ultra performance Q-Switched lasersysteem voor tatoeageverwijdering

StarWalker PQX

StarWalker PQX

Ultra-performante Pico Laser

StarFormer

StarFormer

Magnetische bodyshaping en spierversterking

SP Dynamis

SP Dynamis

2 Complementary wavelengths Er:YAG & Nd:YAG

SkyPulse

Compacte & gebruiksvriendleijke Er:YAG laser op maat van uw praktijk