Deka

Sinds 30 jaar innoveert en introduceert Deka wereldwijd medische lasersystemen en nieuwe therapieën.  Aanwezig in meer dan 120 landen is Deka altijd al een epicentrum van innovatie geweest voor de wereldwijde medische sector: ongekende toepassingen en systemen voor geneeskunde, chirurgie en esthetische dermatologie die nieuwe horizonten en elke dag vorm krijgen in hun laboratoria.

Met dezelfde coöperatieve en open innovatieaanpak als de El.En Groep, waarvan Deka deel van uitmaakt, produceert ze haar eigen technologie en multidisciplinaire knowhow met innovatieve laserbronnen en -systemen voor de medische sector. Deka is in de loop der jaren een referentiepunt geworden voor wetenschappers en wetenschappelijke onderzoekers die altijd betrokken zijn geweest bij de klinische proeven en nationale en internationale onderzoeksprojecten.

Wenst u meer informatie over de producten van deze producent?  

Deka bracht als eerste een wetenschappelijk ondersteunde laser voor vaginale atrofie op de markt met de MonaLisa Touch behandeling.  De behandeling wordt uitgevoerd met de SmartXide Touch laser en kent uitstekende resultaten en patiëntentevredenheid.

Download de MonaLisa Touch brochure

Productgamma

Burian Pro

Best Partner in Skin Air cooling

Onda PRO

The Evolution in Non-Invasive Body & Face Contouring

Schwarzy

Schwarzy

Gewichtsverlies zonder workout

SmartLipo Laser

Smart Lipo

Laserlipolyse: de nieuwe generatie in liposculptuur

Luxea

Luxea

De alles-in-één-oplossing voor eindeloze mogelijkheden

Toro

Krachtige Q-switched Nd:YAG laser