BeMedico - chirurgie - medische professionals - contact - nieuws - dermatologie - plastische chirurgie - industrie - maxillofaciale chirurgie - oncologie - orthopedie - revalidatie - traumatologie -tandheelkunde - urologie

Gynaecologie

Gynaecologische problemen situeren zich nog vaak in de taboesfeer. Een huisarts en gynaecoloog zijn gesprekspartner bij uitstek maar ook daar is de drempel voor de patiënt vaak te groot. Anticiperen op problematieken is dan ook aangewezen indien er een gepaste oplossing voor handen is. Veel voorkomende problemen zijn vulvovaginale atrofie, urinaire (stress) incontinentie, prolapse, het VRS- Vaginal Relaxation Syndrome, dyspareunie, vulvodynie of verschillende indicaties die het Genitourinary Syndrome of Menopause (GSM) omvatten.

Onze partners in laserbehandelingen

Laserbehandelingen vinden de laatste jaren hun weg binnen verschillende sectoren waaronder een grote opmars binnen gynaecologie. Het niet-invasieve gekoppeld aan de resultaten doen patiënten hiervoor kiezen. Één van de meest gekende internationale laserfabrikanten zijn Fotona en Deka. Beiden jarenlange ervaring en expertise om zo de meest kwaliteitsvolle en veilige lasers op de markt te brengen.

logo-Fotona
logo-Deka

Welke gynaecologische indicaties zijn te behandelen met een laser?

Geen indicaties gevonden

Recente wetenschappelijke artikels over gynaecologie

Geen wetenschappelijke artikels beschikbaar

Bent u geïnteresseerd in één van onze oplossingen, wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?