BeMedico - chirurgie - medische professionals - contact - nieuws - dermatologie - plastische chirurgie - industrie - maxillofaciale chirurgie - oncologie - orthopedie - revalidatie - traumatologie -tandheelkunde - urologie

Revalidatie

BeMedico richt zich binnen de revalidatie zowel naar de upper- als lower-limb gaande van neuro-orthesen tot staprobots. Met ons revalidatie aanbod ondersteunen, verbeteren en verdelen we innovatieve technologie die het onmogelijke weer ‘gewoon’ maakt en patiënten een nieuw, langer en – vooral – beter leven geeft.

BeMedico werkt binnen revalidatie samen met onderzoekers en organisaties die innovatieve technologie voor professionals en patiënten uittesten en uitzoeken hoe efficiënt ze werkt en hoe ze kan worden verbeterd. Voor de SEM GLOVE werkt producent Bioservo samen met NASA en General Motors. In België heeft BeMedico een partnership met MobiLab van de Thomas More Hogeschool en To Walk Again, de vzw achter het project van Marc Herremans.

Leer onze partners kennen…

Bioservo, de uitvinder van de SEM GLOVE™, werkt sinds 2016 samen met de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA en General Motors. Samen maken ze gebruik van elkaars kennis om ruimtetechnologie en engineering te gebruiken voor medische oplossingen en verbeteringen. Zo wordt de technologie van de RoboGlove, waarmee de ruimterobot Robonaut 2 werd uitgerust en gelanceerd in 2011, verder uitgewerkt voor de SEM GLOVE en andere toepassingen.

Een van die toepassingen is een handschoen die zwaar en repetitief werk verlicht. De eerste testen zijn al uitgevoerd en klinken veelbelovend.

Lees meer…

Neuro-Bionics werkt samen met Ekso Bionics, de producent van de Ekso GT™. Ekso Bionics is een Amerikaans pioniersbedrijf op het vlak van ondersteunende robotica. Begonnen als spin-off van de Berkeley-universiteit met een focus op militaire bionische hulpmiddelen geëvolueerd naar een dynamisch bedrijf met toepassingen voor rolstoelpatiënten en mensen met andere beperkingen.

Onze oplossingen

Geen indicaties gevonden

Recente wetenschappelijke artikels over revalidatie

Geen wetenschappelijke artikels beschikbaar

Bent u geïnteresseerd in één van onze oplossingen, wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?