Let’s go purple all the way!

Het einde van 2023 is een feit. Bedankt voor een caring én daring jaar. Laten we gaan voor een nóg paarser 2024! Paars staat immers voor inspiratie. Innovatie. Creativiteit. Passie. En vooral voor BeMedico.

Op naar een paars 2024 vol groei

Het einde van 2023 vieren we in BeMedico stijl, in een paars jasje. Dit eindejaar bedanken we namelijk onze b(l)oeiende klantenrelaties en delen we een vleugje purple power. In de vorm van een kaart met veel groeipotentieel.

Dominique Soetaert (CEO BeMedico) en Niels Vandecasteele (CEO Sunday) delen hun visie over het belang van ambassadeurschap: “Elke stille fan kan een luide ambassadeur worden”.  Duik mee in onze innovatieve, inspirerende en kwalitatieve paarse visie.

Om de paarse BeMedico spirit helemaal verder te zetten in 2024 worden de medewerkers in een paarse hoodie gestoken…

Ontdek van de BeMedico CEO, Dominique Soetaert, waarom dit initiatief is opgezet en wat het belang is van cultuur en branding binnen het medical devices distributiebedrijf. Ook Niels Vandecasteele, CEO Sunday, is van de partij en belicht het belang van kwaliteit, innovatie en persoonlijke benadering. Waarden die beide bedrijven met elkaar delen en hoog in het vaandel dragen.

Een blik achter de schermen, het BeMedico ontwerpersteam aan het woord : “We besteedden veel aandacht aan het vinden van een ontwerp dat door iedereen gewaardeerd zou worden”.

Dit eindejaar voegen we een extra paarse laag toe aan ons team. De gloednieuwe paarse BeMedico hoodies met turquoise touch kwamen tot stand met de creatieve hulp van ons interne ontwerpersteam: Bram, Eliza, Ilse, Lobke en Luc.

Ontdek hoe ons ontwerpersteam te werk ging om een design te creëren dat graag gedragen wordt, hoe subtiele elementen het ontwerp uniek maken en hoe de samenwerking met het vooruitstrevende bedrijf Sunday verliep.

Op de hoogte blijven van wat er leeft bij BeMedico? Volg ons via LinkedIn voor een regelmatige dosis aan paarse nieuwtjes.

Geniet van een bloeiend 2024.
And go purple all the way! 

BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional

Spelen we open kaart?

Wij leggen onze kaarten op tafel: u bent goud waard!

We laten in onze kaarten kijken: van ons aanbod, tot onze service en onze waarden.
Uw mening is goud waard. Bedankt dat u even de tijd neemt om ons te helpen in dit mini-onderzoek.