BeMedico achter de micro: ontdek als eerste onze gloednieuwe podcast!

Dit nieuwe jaar zetten we in met een knaller van formaat! BeMedico gaat namelijk radio en televisie maken. In verschillende afleveringen delen we het nieuws uit onze sector en praten we met medische professionals uit verschillende segmenten over de nieuwigheden in hun branche.

BeMedico Podcast | Achter de schermen

Beluister & bekijk nu al de allereerste BeMedico Podcastafleveringen en krijg een unieke blik achter de BeMedico schermen.

Een blik achter de BeMedico schermen - met Chairman Bob Geerts en CEO Dominique Soetaert.

In deze eerste aflevering werpen BeMedico Chairman Bob Geerts en CEO Dominique Soetaert een blik op het ontstaan en de groei van BeMedico door de jaren heen.

In deze eerste aflevering werpen BeMedico CEO Dominique Soetaert en Chairman Bob Geerts een blik op het ontstaan en de groei van BeMedico. Ontdek in de podcast hoe de volleybalblessure van Chairman Bob leidde tot het ontstaan van een innovatief bedrijf dat sterk blijft groeien. En hoe onze CEO Dominique de missie en visie van BeMedico naar nieuwe hoogtes tilde.

2 jaar BeMedico: het succes achter onze groei - met CEO Dominique Soetaert en Commercial Director Filip Hijsselinckx.

In de tweede aflevering hebben CEO Dominique Soetaert en Commercial Director Filip Hijsselinckx het over 2 jaar BeMedico, het succes achter de groei van ons bedrijf en de evoluties in onze sector. Kom alles te weten over onze branding, waarden en visie en onze plannen voor de toekomst.

Filip Hijsselinckx tijdens de BeMedico Podcast

Beluister & bekijk onze podcasts ook via:

Social media:
Uw favoriete podcastkanaal:
BeMedico Podcast | Logo

Zelf komen praten in onze podcast? Laat het weten!

Bent u zelf chirurg en wil u uw vakkennis delen met andere medische professionals en met de wereld? We verwelkomen u graag voor een boeiend uurtje waarin u – al dan niet samen met een andere arts – enkele vragen voorgeschoteld krijgt over de uitdagingen, problematieken en opportuniteiten binnen uw vakgebied. Naast vragen over uw professionele carrière, leren we u ook graag iets persoonlijker kennen.

Interesse? Neem contact op met Carolien Cools via cc@bemedico.be.

Benieuwd naar onze toekomstige podcastafleveringen?

Volgende aflevering zijn Dr. Sebastian Faict en Dr. Tom Lootens te gast om te praten over de trends binnen orthopedie. Dr. Thomas Tailly en Dr. Carl Van Haute belichten in de derde aflevering de veranderingen in het urologische landschap. In de BeMedico Podcast leren we ook de persoon achter de arts beter kennen met enkele leuke persoonlijke vragen.

Aflevering 3 en 4 zijn vanaf maart te beluisteren & bekijken op uw favoriete podcastkanaal.
BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional

Uw mening telt.

Laat gerust weten wat u van onze afleveringen vindt. Uw feedback is immers waardevol bij het ontwikkelen van toekomstige afleveringen. 

Veel kijk- en luisterplezier!

Deel deze post op: 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Contacteer ons

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.