Onze BeMedico
‘caring’ & ‘daring’ eindejaarspralines

BeMedico is ‘caring’. Net daarom creëerden we voor onze eindejaarscampagne een box gevuld met chocolade, een zorgzaam geschenk. Maar bij BeMedico zijn we ook ‘daring’. Net daarom verrassen onze pralines. Want ‘life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get’. Laat ons samen een toekomst vol aangename verrassingen tegemoet gaan. Prettig eindejaar!

BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional

Een klik met meesterchocolatier Joost Arijs

Om onze eindejaarsgeschenken vorm te geven, werkten we samen met meesterchocolatier Joost Arijs. Waarom? Omdat hij de belangrijkste waarden van BeMedico deelt. Hij innoveert net als ons, is oprecht en betrokken. Hij gaat zorgvuldig te werk, maar durft ook te experimenteren en komt geregeld verrassend uit de hoek. Een match made in heaven dus.

Wie net zoals het BeMedico-team de BeMedico-pralines eens wil proeven kan hiervoor contact opnemen met hen!

‘Caring’ en ‘daring’: de kernwaarden van BeMedico

Niet alleen onze eindejaarscampagne is ‘caring’ & ‘daring’. Bij BeMedico trekken we deze waarden in onze volledige werkwijze door. Hoe we dat doen? Niet alleen blijven we ons productenaanbod – met wetenschappelijke onderbouw – continu innoveren, we zorgen ook steeds voor een persoonlijke begeleiding en demo’s op maat. We gaan elke uitdaging aan om écht het verschil te maken voor artsen en hun patiënten, dragen loyauteit hoog in het vaandel, zijn positief en trachten om steeds op een authentieke en transparante manier te communiceren.

BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional

1 jaar BeMedico

Al 1 jaar lang zetten wij onze expertise en kennis in onder onze vernieuwde naam. Met BeMedico profileren wij ons als één bedrijf naar onze klanten toe. Eén bedrijf met een duidelijke visie, een helder doel en uitgepuurde waarden.