Implantologie

Implantologie is het snelstgroeiende onderdeel van de tandheelkunde en heeft tot doel een of meerdere tanden te vervangen door tandimplantaten. Implantaten zijn kunstmatige wortels, meestal vervaardigd uit Titanium, die in het bot geplaatst worden.

Succesvolle implantologische behandelingen vereisen dat implantaten stabiel en onbeweeglijk zijn. De zeer nauwkeurige Er:YAG-laser op het LightWalker-systeem is perfect voor de behandeling van peri-implantitis, inclusief het verwijderen van granulomatisch weefsel van het ontstoken oppervlak, botstimulatie en decontaminatie van het implantaat.

De geavanceerde Nd:YAG pulsbreedtetechnologie is van bijzonder belang in de kaakchirurgie, waar de snijwerking kan worden aangepast van een hoge snelheid met een minimale bloeding (100 µs) tot een lichte weefselinteractie met onmiddellijke coagulatie of een diepe thermische desinfectie (boven 500 µs).

De laser is ontworpen voor high-speed caviteitspreparaten (meestal zonder verdoving), vrijwel alle chirurgische ingrepen aan weke delen en minimaal invasieve endodontische en parodontale behandelingen.

Met ultrasnelle boorsnelheden (die zelfs mechanische bramen overtreffen) en een breed scala aan toepassingen, van zachte en effectieve lasertand whitening tot veilige en effectieve laser endodontische en parodontale procedures (die gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd in elke tandartspraktijk), hebben de nieuwe LightWalker-lasers veel percepties over lasertandheelkunde veranderd.

Bekijk ons aanbod voor implantologie: 

BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional

SkyPulse

Compacte & gebruiksvriendleijke Er:YAG laser op maat van uw praktijk

BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional

LIGHTWALKER ST-E

Dentale Er:YAG Laser voor Harde en zachte Weefsels

LightWalker

LightWalker®

Bent u geïnteresseerd in één van onze lasers, wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Benieuwd voor welke andere indicaties BeMedico dentale lasers aanbiedt?

Recente wetenschappelijke artikels