BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional
BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional
BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional
BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional
BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional

Uw vertrouwde partner wordt BeMedico

Hospital Innovations, Ortho-Medico, High Tech Laser en Lasermedico bundelen hun krachten en worden BeMedico. BeMedico werkt actief samen met medische professionals en samen zoeken we naar innovatieve producten om het fysieke en mentale comfort van patiënten te verbeteren.
Ons bedrijf krijgt een nieuwe naam, logo & look die kaderen in een nieuwe en frisse wind binnen ons ondernemend bedrijf. BeMedico, dat is Be Loyal, Be Involved, Be Educated en nog zoveel meer.

Maak kennis met de waarden van BeMedico.

Hoe doen we dat? 

By Caring

Bij BeMedico leveren we de gepaste producten aan en zorgen we voor een persoonlijke begeleiding. Zo kan u steeds bij ons terecht. We zijn 24/7 beschikbaar om dokters en medische professionals te ondersteunen. Van advies, opleidingen en demo’s tot ondersteuning in de operatiezaal. Onze service bestaat erin medische professionals te begeleiden zodat zij hun patiënten de beste zorg kunnen aanbieden. Ons team bestaat uit geëngageerde en dynamische professionals die uw persoonlijke aanspreekpunt zijn.

By Daring

Bij BeMedico durven we veranderen. In samenspraak met onze klanten introduceerden we de voorbije jaren heel wat innoverende producten in de Benelux, onze thuismarkt. Wetenschappelijke studies als onderbouw zijn cruciaal bij onze producten om de levenskwaliteit van patiënten effectief te verbeteren.

Waar staan we nog meer voor?

BeMedico is loyaal, zowel naar medewerkers en leveranciers als naar klanten. Wij werken al tientallen jaren samen met onze belangrijkste leveranciers in een partnership, omdat wij geloven dat zij – door in te zetten op kwaliteit en innovatie – nog steeds de beste keuze zijn voor de specifieke producten die wij aanbieden. Naast onze trouwe samenwerkingen, komen er ook elk jaar nieuwe partners bij, die we zorgvuldig kiezen en waarvan we hopen er eveneens een  loyale band mee te smeden. Ook binnen ons team van medewerkers is er een grote continuïteit, af en toe versterkt met nieuw talent. Met onze leveranciers en medewerkers streven we naar een stabiele lange termijnsamenwerking met onze klanten.

Bij BeMedico leveren we niet alleen de gepaste producten aan, we zorgen ook voor een persoonlijke begeleiding van onze klanten. Ons team bestaat uit geëngageerde en dynamische professionals die hun persoonlijke aanspreekpunt zijn. Waar nodig adviseren en ondersteunen we medische professionals tot in de operatiezaal en geven we hen intensieve opleidingen en demo’som patiënten van de beste zorg te voorzien.  Ook is ons team 24/7 beschikbaar om op een flexibele manier dokters en medische professionals te ondersteunen. Dankzij een adequaat stockbeheer kunnen we op een snelle en efficiënte manier reageren in urgente situaties.

Authenticiteit is misschien wel het belangrijkste kenmerk binnen BeMedico. We zijn klein maar ook groot door onze samenwerking met internationale producenten waardoor we ons zeer snel kunnen aanpassen aan bepaalde marktvragen. We vinden het belangrijk dat we op een menselijke manier met elkaar omgaan en samen zoeken naar waar we echt het verschil kunnen maken voor artsen en hun patiënten. We gaan elke uitdaging aan om u oprecht te helpen met onze producten en expertise.

Wij vergaren onze kennis door onze samenwerkingen met verschillende fabrikanten. Zij werken op wereldvlak waardoor hun expertise van het hoogste niveau is en waarvan wij graag gebruik van maken om enerzijds onze eigen mensen op te leiden en anderzijds ze met onze klanten te delen. Zo heeft bijvoorbeeld Fotona een eigen Laser & Health Academy, erkend op internationaal niveau, waar onze productspecialisten en klanten hun kennis kunnen bijschaven.

BeMedico lanceerde in het verleden tal van innovatieve (niche)producten die later baanbrekend bleken te zijn. We behouden deze spirit binnen het bedrijf, niet enkel in ons productgamma maar ook in onze mindset. Bent uzelf op zoek naar een product dat niet beschikbaar is in de Benelux? Contacteer zeker het BeMedico team! We combineren continu onze jarenlange expertisemet nieuwe visies en technologieën.