Resident’s Day

Op vrijdag 16 juni 2023 organiseert de dienst Orthopedie van het UZ Leuven de Resident’s Day: een wetenschappelijke dag waarop de laatstejaarsassistenten, de PhD studenten en de postdoc’s van het IORT hun wetenschappelijke studies voorstellen. Deze wetenschappelijke dag zal doorgaan in ‘Bar Vital’ in Herent. BeMedico zal als sponsor aanwezig zijn met een stand. Graag […]

BEAM

Urologen Thomas Tailly en Carl Van Haute organiseren het allereerste internationale BEAM event (Belgian Endourological Association Meeting) op 2 en 3 juni in Gent. BEAM omvat wetenschappelijke lezingen op hoog niveau over actuele onderwerpen, semi-live chirurgiesessies met tips & tricks, uitdagende cases en rondetafelgesprekken met experts. Hier kunnen wij met BeMedico en Dornier uiteraard niet […]

ESRU Day

ESRU Day is het jaarlijkse congres van ESRU.be met praktische workshops en presentaties voor assistenten urologie. Breng een bezoekje aan onze BeMedico stand en kom er alles te weten over THULIO, NAUTILUS en DELTA III PRO. Alvast tot dan!

SBME-BVEG

Op 21 en 22 april is er het SBME-BVEG congres in Brussel. BeMedico is sponsor van dit congres. Tal van sprekers zullen aanwezig zijn.

Elautprijs

De jaarlijkse Elautprijs, georganiseerd door de BVU en URONA, vindt dit jaar plaats op 10 juni 2023 in het Elisabeth Center te Antwerpen. De Elautprijs is een niet te missen afspraak voor urologen, assistenten, uro- verpleegkundigen, de farmaceutische industrie, wetenschappelijke beroepsverenigingen en patiëntenorganisaties. Ons BeMedico urologie team zal hier ook aanwezig zijn.    

BOTRA

  Op 15 februari 2023 organiseert BOTRA een event. Dit jaar is de titel ‘BOTRA: The next generation – behind the scenes of an Orthopaedic career’. Het wetenschappelijke programma zal bestaan uit drie orthopedisch chirurgen die de fase in hun carrière in alle aspecten zullen toelichten. Prof. Plasschaert en Prof. Verborgt zullen zorgen voor de interactie. […]

25th Annual BSMO Meeting

Op 3 en 4 februari 2023 organiseert BSMO, de Belgian Society of Medical Oncology zijn 25ste Annual BSMO Meeting in Hasselt. Onze Product & Sales Specialist Oncologie Bram Rossignol zal aanwezig zijn op deze meeting.

DAH 2023

Van 4 tot 6 mei 2023 is er het DAH symposium in Bad Homburg (Duitsland). BeMedico zal ook aanwezig zijn op dit symposium.

Jaarcongres VVRO

Het Jaarcongres VVRO zal doorgaan op 4 maart 2023 te Ter Elst in Edegem. Het programma kan u hieronder vinden. Kom zeker ons een bezoekje brengen aan onze BeMedico stand.

Cadaver Course Shoulder Arthroplasty & 30 years of shoulder Surgery

Op 3 februari is er de Cadaver Course Shoulder Arthroplasty in het Anatomy lab UZ Gent en 4 februari het symposium 30 years of shoulder Surgery met als thema ‘Looking back to the future’. Deze gaat door in de Aula van de universiteit Gent (Volderstraat). BeMedico zal ook aanwezig zijn op dit event.  

6th PCSS Vitaz

  Op 27 en 28 januari 2023 is er de 6de schoudercursus: 6th Practical Course on Shoulder Surgery. Er zal een indrukwekkende enthousiaste internationale faculteit aanwezig zijn, waaronder de vroegere voorzitter van SECEC, vroegere voorzitters van ESA, huidige voorzitter van ESA, huidige en vroegere voorzitter van de Noorse Schoudervereniging, bestuurslid van Isakos. BeMedico zal ook […]

Orthoclinic Brugge Symposium

Op zaterdag 10 december 2022 organiseert Orthoclinic een symposium voor huisartsen en kinesitherapeuten. Dit jaar is het thema Sport en Orthopedie. Onze Product & Sales Specialist Dirk zal aanwezig zijn op dit symposium ( stand 10). Het programma kan u hieronder vinden:

OMFS Autumn meeting

            Op 26 november 2022 vindt de OMFS Autumn meeting plaats in het Sheraton Brussels Airport Hotel. Het thema van het evenement is ‘Boundary conditions at the borders of OMFS’.  Onze BeMedico-collega Anne ontmoet u graag op stand D.  

PodoExpo 2022

Op maandag 7 november 2022 organiseert Stichting LOOP de PodoExpo in combinatie met het jaarcongres Podologie 2022 in de Basiliek te Veenendaal. Het thema van het congres is ‘Samen kom je verder’.  De sprekers vertellen u er graag meer over. Leo van BeMedico ontmoet er u graag op onze stand.

Sportcongres Kempen

Het 7de Sportcongres Kempen vindt plaats op 22 oktober 2022 ‘T Schaliken. In dit Symposium wordt er dieper ingegaan op trainingsleer, blessurepreventie, screening en behandeling van letsels die specifiek bij kinderen voorkomen. Er wordt een antwoord gezocht naar vragen zoals: ‘Wat is het verschil tussen fractuurheling bij kinderen en volwassenen?’, Wat is de (on)zin van […]

Aptis User meeting met dr. Scheker

BeMedico nodigt u uit voor een Aptis User Meeting met dr. Scheker op 22 november 2022 in de Faculty Club te Leuven. Het definitieve programma en informatie volgt nog.

Dutch Foot and Ankle Society (DFAS)

DFAS organiseert op 29 november een starterscursus Foot & Ankle voor beginnende AIOS-orthopedie.  Op 30 november vindt er een Advanced Course plaats voor orthopedisch chirurgen en voor AIOS-orthopedie, die de Starterscursus Voet en Enkel hebben gevolgd. Bezoek zeker onze BeMedico-stand. Bekijk het programma voor beginners en gevorderden.      

50 years Belgian Handgroup congress

  Belgian Hand Group viert zijn 50-jarig bestaan op 3 september 2022 met interessante sprekers. Het congres zal plaatsvinden in het ‘Museum Leuven’. Kom eens langs op onze BeMedico-stand: ‘05‘.  

BFAS Saturday morning meeting ORTHO KEMPEN

          BFAS nodigt u uit op 17 september 2022 op de BFAS Saturday morning meeting ORTHO KEMPEN. Ook BeMedico zal aanwezig zijn op dit event. Tal van sprekers komen meer vertellen over het thema: Gastroc tightness. Hieronder kan u het programma vinden:   9h00 -9h20:  Introduction and overview related pathology – […]

Aptis User meeting met dr. Scheker

BeMedico nodigt u uit voor een Aptis User Meeting met dr. Scheker op 21 november 2022. Het definitieve programma en informatie volgt nog.

VVZ-µCongres

Het VVZ-µCongres vindt plaats op donderdag 20 oktober 2022. BeMedico is sponsor van dit jaarlijks congres. U kan een demo volgen van de ChemoCare en Laserpen aan onze stand.  

Traumadagen 2022

De Traumadagen gaan door van 14 tot 16 december 2022. Onze Product & Sales specialisten: Saskia Van Eetveld, Jan Vreys en Bas Van Hooff verwelkomen jullie graag op stand 2.

Arthroscopy & Arthroplasty Utrecht

De 31 ste internationale Arthroscopie & Arthroplastie Cursussen Utrecht worden gehouden van 4 juli tot en met 8 juli 2022. De Arthroscopie & Arthroplastie cursussen richten zich op state-of-the-art behandelingen in de sportgeneeskunde, trauma en artrose van de enkel, knie, schouder, elleboog, hand & pols.