DAH 2023

Van 4 tot 6 mei 2023 is er het DAH symposium in Bad Homburg (Duitsland). BeMedico zal ook aanwezig zijn op dit symposium.

Jaarcongres VVRO

Het Jaarcongres VVRO zal doorgaan op 4 maart 2023 te Ter Elst in Edegem. Meer info volgt later.

Cadaver Course Shoulder Arthroplasty & 30 years of shoulder Surgery

Op 3 februari is er de Cadaver Course Shoulder Arthroplasty in het Anatomy lab UZ Gent en 4 februari het symposium 30 years of shoulder Surgery met als thema ‘Looking back to the future’. Deze gaat door in de Aula van de universiteit Gent (Volderstraat). BeMedico zal ook aanwezig zijn op dit event.  

6th PCSS Vitaz

  Op 27 en 28 januari 2023 is er de 6de schoudercursus: 6th Practical Course on Shoulder Surgery. Er zal een indrukwekkende enthousiaste internationale faculteit aanwezig zijn, waaronder de vroegere voorzitter van SECEC, vroegere voorzitters van ESA, huidige voorzitter van ESA, huidige en vroegere voorzitter van de Noorse Schoudervereniging, bestuurslid van Isakos. BeMedico zal ook […]

Orthoclinic Brugge Symposium

Op zaterdag 10 december 2022 organiseert Orthoclinic een symposium voor huisartsen en kinesitherapeuten. Dit jaar is het thema Sport en Orthopedie. Onze Product & Sales Specialist Dirk zal aanwezig zijn op dit symposium ( stand 10). Het programma kan u hieronder vinden:

OMFS Autumn meeting

            Op 26 november 2022 vindt de OMFS Autumn meeting plaats in het Sheraton Brussels Airport Hotel. Het thema van het evenement is ‘Boundary conditions at the borders of OMFS’.  Onze BeMedico-collega Anne ontmoet u graag op stand D.  

PodoExpo 2022

Op maandag 7 november 2022 organiseert Stichting LOOP de PodoExpo in combinatie met het jaarcongres Podologie 2022 in de Basiliek te Veenendaal. Het thema van het congres is ‘Samen kom je verder’.  De sprekers vertellen u er graag meer over. Leo van BeMedico ontmoet er u graag op onze stand.

Sportcongres Kempen

Het 7de Sportcongres Kempen vindt plaats op 22 oktober 2022 ‘T Schaliken. In dit Symposium wordt er dieper ingegaan op trainingsleer, blessurepreventie, screening en behandeling van letsels die specifiek bij kinderen voorkomen. Er wordt een antwoord gezocht naar vragen zoals: ‘Wat is het verschil tussen fractuurheling bij kinderen en volwassenen?’, Wat is de (on)zin van […]

Aptis User meeting met dr. Scheker

BeMedico nodigt u uit voor een Aptis User Meeting met dr. Scheker op 22 november 2022 in de Faculty Club te Leuven. Het definitieve programma en informatie volgt nog.

Dutch Foot and Ankle Society (DFAS)

DFAS organiseert op 29 november een starterscursus Foot & Ankle voor beginnende AIOS-orthopedie.  Op 30 november vindt er een Advanced Course plaats voor orthopedisch chirurgen en voor AIOS-orthopedie, die de Starterscursus Voet en Enkel hebben gevolgd. Bezoek zeker onze BeMedico-stand. Bekijk het programma voor beginners en gevorderden.