Bodycontouring

Een actieve levensstijl en een evenwichtige voeding blijven dé belangrijkste voorwaarden om gezond te leven. Maar bepaalde fysieke ongemakken kunnen alsnog blijvend en storend zijn. Onze oplossingen binnen bodycontouring bieden tal van mogelijkheden.

Huidverjonging/huidverstrakking

Haast iedereen wil er jong en fris (blijven) uitzien. Een gezonde levensstijl staat centraal maar met het verouderen wordt de huid nu eenmaal dunner, valer en verslapt ze ook. Klassieke plastische chirurgie is een optie, een laserbehandeling is een volwaardig niet-invasief alternatief.

Tattooverwijdering

De vraag naar tatoeages is de laatste jaren sterk gestegen. Als gevolg hiervan is ook de vraag naar het verwijderen van tatoeages sterk toegenomen. We hebben hiervoor diverse krachtige lasers ter beschikking.

Ontharing

Heel wat patiënten opteren voor langdurige of permanente ontharing. Dit kan via verschillende systemen en lasers, voor elk huidtype en ongeacht de huids- en haarkleur. Welke laser brengt nu precies bij welk type patiënt het beste resultaat?

Vasculaire letsels

Hemangiomen, couperose, rosacea, diffuse roodheid, spider angioma enz. zijn vasculaire aandoeningen die dankzij lasers vrij gemakkelijk en met goede resultaten te behandelen zijn.

Gepigmenteerde letsels

Pigmentvlekken zoals lentigines, naevi en dergelijke komen meer en meer voor. Indien het gaat om goedaardige maar storende vlekken kunnen lasers een oplossing bieden voor het verwijderen ervan.