Parodontologie

Parodontologie is een medisch specialisme binnen de tandheelkunde dat zich richt op de steunweefsels van de tanden en kiezen: het kaakbot, het tandvlees en het ligamentum parodontale.

Tandheelkundige lasers spelen een steeds belangrijkere rol in de parodontologie en bieden snelle, eenvoudige en zeer effectieve behandelingen voor procedures zoals gesloten curettage, gingivoplastiek, tandvleespigmentatieverwijdering, kroonverlenging en nog veel meer.

Fotona’s twee-golflengte Er: YAG en Nd: YAG tandheelkundige lasers zijn de perfecte hulpmiddelen voor het uitvoeren van de grootste verscheidenheid van laser-ondersteunde parodontale procedures op een minimaal invasieve, kosteneffectieve manier.

Voor de behandeling van parodontale aandoeningen is Fotona’s TwinLight® parodontale behandeling (TPT) een uitgebreide en minimaal invasieve parodontale therapie die de kracht van de twee meest effectieve lasergolflengten van de tandheelkunde omvat: Er:YAG en Nd:YAG. De TwinLight® -aanpak maakt voor parodontale therapie geoptimaliseerde golflengtebehandelingen mogelijk (zoals WPT™), die de optimale voorwaarden scheppen voor het genezen van parodontale weefsels.

De TwinLight® parodontale behandeling geeft tandartsen het vertrouwen om de gematigde tot zware parodontale aandoening van hun patiënten zo effectief mogelijk te behandelen, zonder scalpels en hechtingen.

"Lasers are really an essential part of periodontics. After using lasers in periodontics for 10 years I couldn't imagine one day trying to do periodontics without a laser. I'd be back in the Stone Age."

Bekijk ons aanbod voor parodontologie:

BeMedico - Verdeler van innovatieve producten voor de medische professional

SkyPulse

Compacte & gebruiksvriendleijke Er:YAG laser op maat van uw praktijk

LightWalker

LightWalker®

Bent u geïnteresseerd in één van onze lasers, wenst u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Benieuwd voor welke andere indicaties BeMedico dentale lasers aanbiedt?

Recente wetenschappelijke artikels